NBA 2K21 2KTV Episode 20 Answers

Welcome to episode 20 of 2KTV for NBA 2K21 where we will check out the answers to the questions asked. By answering them correctly, you will win free VC, which is an in-game currency used to purchase items.

To get access to these episodes, you should first open NBA 2K21 and go to recent episodes. Lets check out the rest of the guide…


NBA2K21 Episode 20 answers

nba2ktv episode 20 answers 2k21
Courtesy: NBA 2K21 | 2KTV

In this episode of NBA 2K21, Ben Simmons joined the show to talk about 2K21 and more! Plus, the hosts had an interview with Splash from the NBA 2K League, Kyle Korver with UNINTERRUPTED. They also shared some Expert Tips and watched Top Plays! Along with that came the series of questions and their answers as listed below:

  1. Which of these categories did Ben Simmons lead the NBA in?
    Answer: Steals
  2. What tier is Ben Simmons Draft Pack card?
    Answer: Diamond
  3. What is Ben Simmons overall rating?
    Answer: 87
  4. Who picked Klay Thompson 2 weeks ago?
    Answer: Kevin Durant
  5. Which year was Ben Simmons the 2K cover athlete?
    Answer: NBA 2K19
  6. Where was Ben Simmons born? Melbourne,
    Answer: Australia
  7. At this time, where does Doc Rivers rank All-Time in coaching wins?
    Answer: 10th
  8. Who do you think was the biggest acquisition?
    Answer: Any Answer
  9. What team does Splash play for?
    Answer: Jazz Gaming
  10. What offensive focus would you have?
    Answer: Any Answer
  11. What 2K league honor did Splash receive?
    Answer: All-Rookie Team
  12. What do you want most?
    Answer: Any Answer
  13. How many points did Splash score to set a Jazz Gaming record?
    Answer: 52
  14. Which passing method do you normally use?
    Answer: Any Answer
  15. Which team averaged the most assists per game last season?
    Answer: Suns
  16. Vote for your #2KTVWOW‚Äč Top Play of the Week
    Answer: Any Answer

Check out recent Tweets from 2KTV Here:


That is all we are sharing in this episode for NBA 2K21’s 2KTV. Stay tuned with us for more of such guides and news. Thanks for dropping by and we will see you soon with a brand new episode next week. Adios!

ALSO READ:  NBA 2K21 | 2KTV Episode 4 Interactive Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top