NBA2K20 | 2KTV Episode 27 Interactive Answers

Guide on the answers to the 2KTV Interactive questions Ep.27 in NBA2K20

This short walkthrough will involve the answers to the questions asked in the interview of episode 27 of the NBA2K20 2KTV. Please note that since the questions are randomized, we will list the answers to each of them. During the interview, simply refer to the question asked and its answer, and in no particular order.

NBA2k20 2ktv answers guide


 

Episode 27 Questions and their Answers | NBA2K20 2KTV

1. What year was Damian Lillard drafted?

Answer: 2012

 

2. What team did Damian Lillard score his career-high 61 points against?

Answer: Warriors

 

3. Before Damian Lillard, who was the last Portland player to win ROTY?

Answer: Brandon Roy

 

4. What is the most 3-pointers Damian Lillard has made in a single game?

Answer: 11

 

5. How many points did Dame score in his first playoff game?

Answer: 31

 

6. What is the name of Dame D.O.L.L.A.’s first album?

Answer: The Letter O

 

7. What is your favorite attribute to work on?

Answer: Any Answer

 

8. What is your career-high in points?

Answer: Any Answer

 

9. Who was the cover athlete for the first 2K game?

Answer: Allen Iverson

 

10. How many seasons has Anthony Davis led the NBA in blocks per game?

Answer: 3

 

11. What is All-Time OKC Kevin Durant’s rating?

Answer: 97

 

12. What did Kevin Durant win his only MVP award?

Answer: 2014


The next Episode, that is episode 28 will occur after a week. So keep the website bookmarked for the latest update in 2KTV answers for the questions, next week on NBA2K20. If you have any queries, do let us know in the comments below.


Thanks for reading!

Leave a Reply

Scroll to Top