NBA2K20 | 2KTV Episode 28 Interactive Answers

Guide on the answers to the 2KTV Interactive questions Ep.28 in NBA2K20

This short walkthrough will involve the answers to the questions asked in the interview of episode 28 of the NBA2K20 2KTV. Please note that since the questions are randomized, we will list the answers to each of them. During the interview, simply refer to the question asked and its answer, and in no particular order.

NBA2k20 2ktv answers guide


 

Episode 28 Questions and their Answers | NBA2K20 2KTV

1. What was Dwayne Wade’s first Jordan Signature Shoe called?

Answer: Jordan Fly Wade

 

2. Which panelist do you think is the best 2K player?

Answer: Any Answer

 

3. How many 2K Beats playlists are in 2K?

Answer: 6

 

4. What brand is your MyPLAYER signature shoe with?

Answer: Any Answer

 

5. Which jewelry accessory is NOT available at Swag’s?

Answer: Necklace

 

6. How many categories of accessories are available at Swag’s?

Answer: 6

 

7. What NBA team are Desus & Mero fans of?

Answer: Knicks

 

8. What event takes place before your MyPLAYER’s interview with Desus & Mero?

Answer: West Regional Game

 

9. What year did Desus & Mero launch their Bodega Boys podcast?

Answer: 2015

 

10. What was the last year the Knicks made the NBA Finals?

Answer: 1999

 

11. What MyRep level do you have to be to unlock Konkrete Exit animation?

Answer: All-Star Three

 

12. What MyRep level do you have to be to unlock BDash Sway animation?

Answer: Elite One

 

13. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Month

Answer: Any Answer

 

14. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Month

Answer: Any Answer

 


The next Episode, that is episode 29 will occur after a week. So keep the website bookmarked for the latest update in 2KTV answers for the questions, next week on NBA2K20. If you have any queries, do let us know in the comments below.


Thanks for reading!

Leave a Comment