NBA2K20 | 2KTV Episode 30 Interactive Answers

Guide on the answers to the 2KTV Interactive questions Ep.30 in NBA2K20

This short walkthrough will involve the answers to the questions asked in the interview of episode 30 of the NBA2K20 2KTV. Please note that since the questions are randomized, we will list the answers to each of them. During the interview, simply refer to the question asked and its answer, and in no particular order.

NBA2k20 2ktv answers guide


 

Episode 30 Questions and their Answers | NBA2K20 2KTV

1. What year did Anthony Davis make his debut?

Answer: 2012

 

2. In which episode did Anthony Davis make his Season 6 debut?

Answer: Episode 1

 

3. How many times was Anthony Davis an All-Star?

Answer: 7

 

4. What year did Anthony Davis win All-Star MVP?

Answer: 2017

 

5. What is Anthony Davis’ career-high in points?

Answer: 59

 

6. How many times has Anthony Davis led the league in blocks?

Answer: 3

 

7. How often do you manually change matchups?

Answer: Any Answer

 

8. What is your preferred situational lineup?

Answer: Any Answer

 

9. Which is your favorite play with friends game mode?

Answer: Any Answer

 

10. What is the reward for winning 100 offline Triple Threat?

Answer: Desmond Mason

 

11. How many offline Triple Threat wins do you need to earn Serge Ibaka?

Answer: 500

 

12. Which Triple Threat mode do you prefer?

Answer: Any Answer

 

13. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week

Answer: Any Answer

 

 


The next Episode, that is episode 31 will occur after a week. So keep the website bookmarked for the latest update in 2KTV answers for the questions, next week on NBA2K20. If you have any queries, do let us know in the comments below.


Thanks for reading!

Leave a Reply

Scroll to Top