NBA2K20 | 2KTV Episode 31 Interactive Answers

Guide on the answers to the 2KTV Interactive questions Ep.31 in NBA2K20

This short walkthrough will involve the answers to the questions asked in the interview of episode 31 of the NBA2K20 2KTV. Please note that since the questions are randomized, we will list the answers to each of them. During the interview, simply refer to the question asked and its answer, and in no particular order.

NBA2k20 2ktv answers guide


 

Episode 31 Questions and their Answers | NBA2K20 2KTV

1. Who did the Las Vegas Aces select with the 1st overall pick?

Answer: Jackie Young

 

2. In the 2018 WNBA Draft, the Las Vegas Aces selected A’Ja Wilson?

Answer: 1st

 

3. What is A’Ja Wilson’s player rating?

Answer: 89

 

4. Including A’Ja Wilson, how many 2019 All-Stars played for the Las Vegas Aces?

Answer: 3

 

5. Which team has the 1st overall pick in the 2020 Draft?

Answer: New York Liberty

 

6. Which upcoming 2K Compete Neighborhood event is your favorite?

Answer: Any Answer

 

7. What rating is your MyPlayer?

Answer: Any Answer

 

8. Who do you think will win the inaugural 2K Players Tournament?

Answer: Any Answer

 

9. Which Laker great would you choose to play as?

Answer: Any Answer

 

10. How many points did LD2K score with Kobe Bryant in Game 1?

Answer: 16

 

11. About how many times have you played in an online All-Star Team Up game?

Answer: Any Answer

 

12. What position would you prefer to play in an All-Star Team Up?

Answer: Any Answer

 

13. How many current NBA players have their own signature shoes?

Answer: 16

 

14. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Month

Answer: Any Answer

 

15. Which 2K game mode have you been playing the most?

Answer: Any Answer

 


The next Episode, that is episode 32 will occur after a week. So keep the website bookmarked for the latest update in 2KTV answers for the questions, next week on NBA2K20. If you have any queries, do let us know in the comments below.


Thanks for reading!

Leave a Reply